artikel

...
overige zaterdag 26 november 2022 Stefan

Wie ben ik? en wat wil ik eigenlijk bereiken met mijn site?

Hallo lieve mensen!
Zoals je waarschijnlijk wel door hebt is dit een volledig nieuwe website, laat ik van de gelegenheid gebruik maken en mij even voorstellen. 

Ik ben Stefan 34 jaar oud, ik ben vader van twee fantastische jongens! daarnaast probeer ik mij te ontfermen over een aantal jongeren. Ik dicht mijzelf een groot hart toe voor gelijke kansen en eerlijkheid. Ik geloof dat ik inmiddels al best veel meegemaakt heb in mijn leven.
In zowel positieve en negatieve zin, zowel direct als in eigen persoon en indirect als betrokkene in iemands leven. Dit schenkt mij de kans om mij in een breed scala aan onderwerpen in te leven in iemands denkwijze.


Mijn grootste ambitie is een positieve bijdrage te leveren aan een mooiere samenleving voor ons allen, maar met name voor onze kinderen. Vandaar ook deze website… ik wil een platform bieden van positiviteit, waar lotgenoten van psychische of mentale problemen, zorg professionals en mensen met een vergelijkbare passie kunnen samenwerken aan herstel en groei.

Dat wij met zijn allen kunnen en mogen groeien, werken aan ons welzijn en het geluk dat wij in ons dagelijkse leven ervaren. Ik wil mensen dan ook graag uitnodigen zich bij mij te melden voor het schrijven van eigen teksten, ik heb grootse plannen in de ontwikkeling van deze website.
 

De belangrijkste functies van de website ‘functioneren, maar aangezien ik alles zelf codeer en schrijf naast mijn fulltime werk, kan het nog wel even duren voordat mijn beoogde eindresultaat in zicht komt. maar het komt! daar ben ik zeker van.

Stap voor stap maken we progressie, en als je mijn kennis omtrent de code talen waar een website opgebouwd wordt kent, dan mag ik volgens mij best trots zijn op het resultaat wat ik reeds bereikt heb.

Zoals een oud werkgever mij ooit vertelde en ik quote:

“Als samen werken, samenwerken wordt dan bouwen wij bruggen naar een mooie toekomst”


En met deze gedachte wil ik mensen laten zien dat wanneer je iets echt wilt en je bereid bent om hier veel tijd in te steken, je alles kunt bereiken wat jou op dit moment wellicht onmogelijk lijkt.

Ik wens jullie alvast veel lees en kijkplezier!


en maak vooral ook een account aan, dan kun je de ontwikkeling van de site van dichtbij volgen!

Veel liefs,

Stefan

7 507 0

categorie

meest bekeken

sponsor worden

Wil jij onze sponsor worden? en ons helpen bij het bereiken van een betere wereld voor onze kinderen?

Kom dan in contact met ons, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken

contact